Over de Voortman Groep

De Voortman Groep exploiteert een aantal succesvolle keukenformules verdeeld over verschillende regio's in Nederland. Op dit moment telt onze organisatie ruim 200 medewerkers en zijn we een toonaangevende keukenorganisatie die op landelijk niveau opereert in zowel de particuliere als projectenmarkt. Binnen de Voortman Groep combineren we het persoonlijke karakter en de servicegerichte filosofie van een familiebedrijf met de professionaliteit, de discipline en het kostenbewustzijn van een resultaatgerichte organisatie. Daarbij werken we nauw en betrokken samen met onze partners en klanten en kijken we samen naar de beste aanpak en oplossing. Onze werkwijze is boven alles gebaseerd op betrouwbaarheid en transparantie.


De wijze waarop wij binnen de Voortman Groep invulling geven aan onze filosofie is ons grootste onderscheidend vermogen. Net als iedere succesvolle organisatie zijn we eigentijds en vooruitstrevend, vol ambitie en gericht op kansen. Maar om echt succesvol te zijn houden we vast aan het principe dat in de 40 jaar waarin wij op de keukenmarkt actief zijn nooit veranderd is:

"Een tevreden klant krijg je niet, die moet je verdienen"

 

Voor veel projectontwikkelaars en aannemersbedrijven is de Voortman Groep al jarenlang een betrouwbare partner. Hieronder vind u een overzicht van partners waar we op regelmatige basis en met veel plezier voor werken: